Mobiel Vindhek bij Omroep Gelderland

Mobiel Vindhek bij Omroep Gelderland

Een mobiel Vindhek? Die primeur wilde Omroep Gelderland TV natuurlijk graag verslaan: Wereldprimeur in Wijchen: het eerste mobiele Vindhek.
Op de vrolijke kermis in het mooie Wijchen interviewden zij het publiek. Over eerlijkheid. Naast respect en vertrouwen is eerlijkheid de menselijke basiswaarde uit het concept van de interactieve kunstinstallatie en ontmoetingsplaats. Alle Vindhekken dragen deze drie humane waarden uit, dus ook dit nieuwe, mobiele Vindhek.
Omroep-Gelderland-mobiel-Vindhek-com

Presentatrice Irene ten Voorde

“Er zijn hekken die mensen scheiden, er is ook een hek dat mensen verbindt, het Vindhek,” kondigde presentatrice Irene ten Voorde van Omroep Gelderland het item in het journaal Gelderland Vandaag aan. Ton Arbouw schreef dit prachtige intro en speelt daarmee in op de humanitaire actualiteit in Europa.GLD-Kermis-Wijchen-mobiel-Vindhek-comJournalist Ton Arbouw en cameraman Ruben van Herpen in actie op de kermis in Wijchen met als resultaat een informatieve en mooie reportage voor de Gelderse Omroep.

Henk en Hans

Henk en Hans waren ook op de kermis en wilden graag met het eerste mobiele Vindhek van Nederland op de foto.
Henk-Hans-mobiel-Vindhek-com

Dit mooie, vrolijk gele en stevige mobiele Vindhek kunt u huren als aandacht trekkende en interactieve ontmoetingsplaats.
En als handig en praktisch “onbemand verloren voorwerpen loket”.
Op uw festival, buurtfeest, kermis, braderie, jaarmarkt, concert en alle andere feesten waar veel mensen elkaar willen ontmoeten en aardig gebaar naar elkaar willen maken.
Waar veel mensen bij elkaar komen, verliest en vindt altijd wel iemand iets.
Informatie: Annemarieke Weber 06 – 28 80 14 79

Publiek-reageert-op-mobiel-Vindhek-com

Bedankt voor de mooie reportage Wereldprimeur in Wijchen: het eerste mobiele Vindhek, Omroep Gelderland!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *