Ontmoetingen bij ´t Vindhek – meet the Dutch

Sympathieke, verrassende en waardevolle ontmoetingen met allerlei verschillende mensen bij het Vindhek. Jong en oud en uit alle windstreken van de wereld.

Ter plekke verzint jong en oud, bewoner, bezoeker, toerist, wandelaar, fietser of sporter woorden voor de emoties die het Vindhek bij hen oproept. Ze vinden pure poëzie. Het Vindhek verbindt en verbroedert. Mensen kijken elkaar recht in de ogen en beginnen een gesprek met een onbekende. Ontmoet elkaar!
Ontmoetingen VerbindtPure PoëzieTelefoons, i-pads en andere mobiele apparaten worden even niet bekeken. Het Vindhek wekt nieuwsgierigheid op: wat hangt er nu weer in? Wie is het verloren? Volgt er een ontmoeting als ik het verloren voorwerp ophang?
Den-Bosch-Vindhek-com
Dutch-Ladies-Vindhek-comMeet-Kim-Vindhek-com
Creatief
Kijk Mam
Hamsa-NL
Jong en oud en alle nationaliteiten begrijpen wat eerlijkheid inhoudt en betekenen kan.

Handig
Ontmoetingen sleutelHeel GoedElke keer andersOntmoeting KinkerstraatHerkenbaar
Het Vindhek is voor velen een centraal en makkelijk herkenbaar punt om af te spreken, een meetingpoint. De twee gymnasiasten spreken elke dag bij het Vindhek af, ontmoeten elkaar en fietsen vanaf dit centrale punt in het park samen verder naar school

KunstzinnigWarm GevoelGeniaalHEMELS Vindhek Plek voor Vindhek
Stoere dameGezelligLeuk
De ontmoetingen bij het Vindhek zijn voor mijzelf ook altijd een feestOrigineelGoeie kleurUitrusten Vindhek bankEva en RenéFifty-VijftigersSpanish-Spaans-stel-coupleZoekenHongaren-HungarianCell-phone-mobiel-bellenShopping-BoodschappenChatting-BijpratenNonno-opa
Inventief

Een gedachte over “Ontmoetingen bij ´t Vindhek – meet the Dutch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *